KOMMUNIKATION
Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto
KOMMUNIKATION

Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto

1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Gör något av följande:
    • Om detta är första gången du lägger till ett e-postkonto i E-post trycker du på Annat (POP3/IMAP) på skärmen Välj en postleverantör.
    • Om du redan har lagt till ett e-postkonto i E-post trycker du på och sedan på Nytt konto. Om skärmen Välj en postleverantör visas trycker du på Annat (POP3/IMAP).
  3. Skriv in e-postadressen och lösenordet till ditt e-postkonto och tryck på Nästa.
    Obs!: Om kontotypen som du vill konfigurera inte finns i den interna databasen blir du ombedd att ange fler uppgifter.
  4. Ange kontonamn och ditt namn och tryck sedan på Avsluta inställning.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s