Installera ett program från datorn till HTC Incredible S

Om du har programfiler (*.apk) på datorn kan du använda HTC Sync för att installera dem på HTC Incredible S. Vi rekommenderar starkt att du bara installerar program som du litar på.
Obs!: Försäkra dig om att HTC Incredible S är inställd på att tillåta programinstallation från olika källor. För att göra det trycker du på på startsidan, trycker på Inställningar > Säkerhet och markerar sedan kryssrutan Okända källor.
  1. Klicka på Översikt på enhetspanelen.
  2. Klicka på Programinstallerare.
  3. Sök efter programfilen på din dator och klicka sedan på Öppna. Installationsprocessen börjar på HTC Incredible S.
  4. Kontrollera skärmen på HTC Incredible S för att se om det finns några ytterligare anvisningar för att slutföra installationen.
  5. När installationen är färdig, klicka på Koppla ifrån.
  6. Nu kan du säkert ta bort HTC Incredible S enligt kraven i datorns operativsystem.