Synkronisera dokument och e-postbilagor

Viktigt: Om du vill synkronisera bilagor som är lagrade på HTC Incredible S med datorn måste du konfigurera ett Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-postkonto från E-post-programmet på HTC Incredible S
  1. På Enhetspanelen klickar du på Dokument och klickar sedan på knappen .
  2. Om du vill synkronisera e-postbilagor som du lagrat på HTC Incredible S väljer du Kopiera alla hämtade postdkument till datorn.
  3. Välj Synkronisera datordokument från och klicka sedan på Lägg till.
  4. Välj en mapp som innehåller de dokument du vill synkronisera med HTC Incredible S och klicka sedan på OK.
  5. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC Incredible S.