Synkronisera dina webbokmärken

Viktigt:
  • För att undvika synkroniseringsproblem, var noga med att stänga alla webbläsarfönster innan du påbörjar synkroniseringen.
  • Om motstridande information finns i HTC Incredible S och datorn behåller HTC Sync informationen från datorn.
  1. Via din favoritwebbläsare på din dator skapar du en favoritmapp kallad HTC-bokmärken. Se till att spara dina favoritbokmärken i den här mappen för att kunna synkronisera dem med HTC Incredible S.
  2. På Enhetspanelen klickar du på Bokmärken och klickar sedan på knappen .
  3. Välj den webbläsare som innehåller de bokmärken du vill synka med HTC Incredible S.
  4. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC Incredible S.