Synkronisera dina kontakter

Synkronisera dina HTC Incredible S med Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, eller Outlook 2010), Outlook Express eller Windows Contacts.

Om du har kontakter på SIM-kortet som ska synkas måste du först importera dem till lagringskortet i HTC Incredible S.

1. På Enhetspanelen klickar du på Kontakter och klickar sedan på knappen .
  2. Välj det program du vill synka kontakterna med.
  3. Klicka på Alternativ för att välja en kontomapp för synkronisering.
  4. Om motstridande information finns i HTC Incredible S och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
  5. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC Incredible S.
Obs!: Endast de kontaktfält som stöds av HTC Incredible S synkroniseras.