Synkronisera kalenderhändelser

HTC Incredible S kan synkronisera möten och händelser med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, eller Outlook 2010) eller Windows Calendar.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Kalender och klickar sedan på knappen .
  2. Välj det program du vill synka kalenderhändelser med.
  3. Välj från vilket ställe du vill starta synkroniseringen av dina kalenderhändelser.
  4. Klicka på Alternativ för att välja en kontomapp för synkronisering.
  5. Om motstridande information finns i HTC Incredible S och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
  6. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC Incredible S.
Obs!: Endast de kalenderfält som stöds av HTC Incredible S synkroniseras.