Synkronisera låtar och spellistor

Överför musikspåren och låtarna du spelar i datorn till HTC Incredible S. Om du har uppspelningslistor som skapats i iTunes eller Windows Media Player kan du synka även dem och lyssna när du är i farten.
Viktigt: Du kan synkronisera ljudfiler i dessa format: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På Enhetspanelen klickar du på Musiks och klickar sedan på knappen .
  2. Välj Synkronisera musikfiler från och klicka sedan på Lägg till.
  3. Välj den mapp som innehåller dina ljudfiler och klicka sedan på OK.
  4. Välj Synkronisera musikfiler från iTunes och Windows Media Player om du använder något av de programmen i din dator och välj sedan de spellistor du vill synkronisera i HTC Incredible S.
  5. Klicka på Synkronisera nu.
HTC Sync kommer ihåg dina synkroniseringsinställningar nästa gång du ansluter den till HTC Incredible S.