KOMMUNIKATION
Slå samman kontaktinformation
KOMMUNIKATION

Slå samman kontaktinformation

Undvik dubblerade poster genom att slå samman kontaktinformation från olika källor, t.ex. dina sociala nätverkskonton, till en kontakt.

Godkänna kontaktmatchförslag

När HTC Incredible S hittar kontakter som går att slå samman visas länkikonen i meddelandefältet i statusfältet.

1. För meddelandepanelen nedåt och tryck på Träfförslag i kontakter. En lista med förslag på kontakter att slå samman visas.
  2. Tryck på den kontakt som du vill föra samman.
  3. Tryck på OK.

Slå samman kontaktinformation manuellt

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) som du vill länka till.
  2. Tryck på eller (om det finns länkförslag).
  3. Du kan:
    • Under Föreslå länkar trycker du på för att länka kontakten med ett konto.
    • Under Lägg till kontakt trycker du på något av alternativen för att länka till en annan kontakt.

Bryta länken

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars länk du vill bryta.
  2. Tryck på .
  3. Under avsnittet Länkade kontakter trycker du på bredvid ett konto för att bryta länken.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s