Lägga till en ny kontakt

1. På fliken Kontakter trycker du på .
  2. Tryck på fältet Namn och mata sedan in namnet på kontakten.
    Tips: Tryck på om du vill ange kontaktens förnamn, mellannamn och efternamn separat. Beroende på kontakttyp kanske du även kan lägga till ett namnprefix (som Dr.) eller ett namnsuffix (som Ph.D).
  3. Välj kontakttyp. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
    Obs!: Vissa fält kanske inte är tillgängliga när du lägger till kontakter i SIM-kortet.
  4. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält.
  5. Tryck på Spara.