KOMMA IGÅNG
Olika sätt att flytta kontakter till HTC Incredible S
KOMMA IGÅNG

Olika sätt att flytta kontakter till HTC Incredible S

Du kan lägga till kontakter i HTC Incredible S på flera sätt. Du kan synkronisera HTC Incredible S med kontakter från ditt Google-konto, din dator, Facebook med mera.
HTC Sync Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd HTC Sync för att synkronisera HTC Incredible S med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC Incredible S då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC Incredible S.
Facebook Logga in på ditt Facebook-konto för att importera dina Facebook-vänners kontaktinformation.
Telefonkontakter Du kan om du vill skapa och lagra kontakter direkt i HTC Incredible S eller föra över befintliga kontakter från din gamla telefon.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC Incredible S.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Incredible S synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överför Använd programmet Överför om du vill överföra inte bara dina kontakter men även kalenderhändelser och SMS från din gamla telefon till HTC Incredible S.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s