KOMMA IGÅNG
Byta bakgrunden
KOMMA IGÅNG

Byta bakgrunden

Välj favoritbild som bakgrund för startsidan. Välj ibland tillgängliga bakgrunder eller använd en bild du har tagit med kameran.
  1. Tryck och håll ned på en tom plats på startsidan för att öppna skärmen Anpassa.
  2. På fliken Skärm trycker du på Bakgrund.
  3. Tryck på något av följande:
    Galleri Välj en befintlig bild och beskär den.
    HTC-bakgrunder Välj en förinställd bakgrund och tryck på Förhandsgranskning.
    Aktiva bakgrunder Välj en förinställd aktiv bakgrund och tryck på Förhandsgranskning. Om den aktiva bakgrunder du valt kan anpassas, tryck på Inställningar.
  4. Tryck på Spara eller Använd.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s