Justera volymen

Justera volymen på ringsignalen

• Tryck på VOLYM-knapparna för att justera ringsignalen. Fönstret Ringsignalsvolym visas på skärmen för att visa volymnivåerna.
  • När ringsignalsvolymen är på den lägsta nivån (tyst läge) kan du trycka en gång på VOLYM NER för att ställa in läget Vibrera. Ikonen för läget Vibrera visas i statusfältet.
  • Från läget Vibrera trycker du en gång på VOLYM UPP för att byta till tyst läge. Ikonen med den tystade högtalaren visas i statusfältet.

Justera öronsnäckans volym för samtal

Under ett samtal, tryck på VOLYM-knapparna.

Justera medievolymen

När du spelar musik eller tittar på videoklipp används VOLYM-knapparna för att justera volymen. Fönstret Medievolym visas på skärmen för att visa volymnivån.