KOMMA IGÅNG
Viloläge
KOMMA IGÅNG

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC Incredible S i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC Incredible S ligger i väskan. Du kommer dock fortfarande att ta emot meddelanden och samtal, och missade samtal och meddelanden visas på låsskärmen.
Tips: För att förhindra att missade samtal eller meddelanden visas på låsskärmen, tryck på och sedan på Inställningar > Sekretess.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC Incredible S sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC Incredible S manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC Incredible S aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.

Låsa upp skärmen

Dra upp ringen för att låsa upp skärmen.
Obs!: Om du har konfigurerat ett skärmlås ombes du uppge dina referenser innan HTC Incredible S låses upp.
Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du dra eller till ringen för att pausa eller avvisa händelsen eller alarmet.

Öppna en app från låsskärmen

På låsskärmen drar du en appikon till ringen för att låsa upp skärmen och gå direkt till appen.
Tips: Genvägarna på låsskärmen är samma appar som visas i startfältet på startsidan. Byt genvägar på låsskärmen genom att byta ut appen i startfältet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s