Startsida

Startsidan är där du gör HTC Incredible S till din egen. Du kan lägga till dina favoritprogram, genvägar, mappar och widgetar så att de alltid är endast ett tryck bort. Läs mer om detta under Personanpassa.

Utökad startsida

Då du börjar göra fler saker med HTC Incredible S kanske du tycker att startsidan inte räcker till. Inga problem.
För fingret horisontalt till vänster eller höger på skärmen så kommer du att upptäcka fler utrymmen för att lägga till ikoner, widgetar med mera.
Tryck på för att återgå till startsidan.

Använda Hoppvy

• För att hoppa direkt till önskad skärm trycker du på eller klämmer ihop skärmen som visar hoppvyn. Den visar alla startsidor som miniatyrer. Tryck bara på önskad sida så hamnar du där.
  • I hoppvyn kan du trycka på Lägg till panel om det finns utrymme för att lägga till en ny sida. En tom startsida som du kan börja anpassa visas.