Konfigurera HTC Incredible S för första gången

När du slår på HTC Incredible S för första gången blir du uppmanad att konfigurera den.

Följ bara anvisningarna på skärmen så kommer du att kunna börja använda enheten på nolltid.

Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. Inget att oroa sig för. Du kan aktivera eller inaktivera dem i inställningarna senare.