Fler sätt att förlänga batteritiden

Byta till GSM-nätläge

Byt till GSM-nätet om du inte använder en dataanslutning för att ansluta till Internet. Telefonen drar mindre batteri när du är ansluten till GSM-nätet.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Mobila nätverk > Nätverkslägen.
  3. Tryck på Endast GSM.

Kontrollera batterianvändning

1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar.
  2. Tryck på Ström > Batterianvändning.
  3. För att se mer detaljer, tryck på grafen eller de funktioner som använder batteriet.
Tips: Om du ser knappar när du tittar på detaljerna kan du trycka på dem för att justera de inställningar som påverkar batterianvändning eller stänga av batterikrävande funktioner.