Inställningar & tjänster
Byta skärmspråk
Inställningar & tjänster

Hvorfor kan jeg ikke se teksten i hver sang?

Hvis du ikke kan se teksterne til sangene du spiller på fanen Musik i appen Musik, kan det skyldes følgende:
  • Der er i øjeblikket ikke nogen sangtekster til rådighed på serveren.
  • Du har valgt kun at opdatere sangteksterne via Wi‍-Fi, og du er ikke forbundet til et Wi‍-Fi-netværk.

For at ændre denne indstilling, skal du åbne appen Musik, tryk på > Indstillinger, og sørg for at Kun Wi-Fi ikke er valgt.

• Metadata til sangen, såsom kunstner eller sangtitlen, svarer ikke til dataene på serveren. Dette betyder, at serveren ikke kan finde de tilsvarende sangtekster.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
Välj ett problem i listrutan:
se
*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s
Tack!