Hämta kartor eller köpa tjänster

Du kan ladda ned kartor gratis eller köpa premiumtjänster som navigering, trafikkamera och sväng för sväng-röstanvisningar.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Locations och klickar sedan på knappen .
  2. Klicka på Skaffa fler kartor och licenser.
  3. I Navigeringsaffären klickar du på typ av innehåll du vill ladda ner och väljer sedan land.
  4. Under Ytterligare egenskaper, välj en eller fler navigeringsprodukter att hämta eller köpa.
    Tips: När du köper navigeringsprodukter måste du även beakta licensens varaktighet för bruk av det nerladdade innehållet.
  5. Klicka på .
  6. Klicka på Kundvagn för att granska de föremål du valt och den totala summan för köpet.
  7. Klicka på Ta en titt.
  8. Om du valt premiumnavigeringsprodukter, ange din e-postadress och faktureringsinformation och klicka sedan på Granska köp.
  9. När allt är korrekt klickar du på Bekräfta och ladda ner.
Då du har laddat ner föremålen kommer du att kunna se dem i kategorin Locations i Instrumentpanelen. Välj de föremål som ska synkroniseras och klicka sedan på Synkronisera nu.