Läsa nyhetsflöden

Halka inte efter och fastna inte i gårdagens nyheter. Använd programmet Nyheter för att prenumerera på nyhetsflöden med senaste nytt, sport, de populäraste bloggarna, med mera. Du kan även få uppdateringar utifrån särskilda nyckelord.

Prenumerera på nyhetskanaler

1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. Tryck på och tryck sedan på Prenumerationer > Lägg till flöden.
  3. Välj en kanal att prenumerera på:
    • Tryck på en kategori, t.ex. Bloggar eller Underhållning för att välja bland populära nyhetsflöden.

• Tryck på Sök efter fler (eller Sök > Sök efter fler) för att söka efter ett specifikt nyckelord eller en flödes-URL.

4. Tryck på Lägg till.
Tips: Avsluta prenumerationen på en kanal genom att trycka på och sedan trycka på Avsluta prenumeration. Välj de objekt som du vill ta bort och tryck sedan på Radera.

Lägga till ett nyckelord

Hitta enkelt artiklar du är intresserad av genom att skriva in sökord.
  1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. Tryck på och tryck sedan på Mina objekt > Nyckelord > Lägg till nyckelord.
  3. Ange nyckelordet och tryck sedan på Lägg till. Ditt nya nyckelord läggs till i listan Nyckelord.
Tryck på det nya nyckelordet för att visa artiklar som innehåller ordet.

Läsa en artikel

1. Från startsidan trycker du på > Nyheter.
  2. På skärmen Alla objekt trycker du på en berättelse som du vill läsa.
Tryck på för att visa andraalternativ, t.ex. tagga artikeln eller ändra fontstorlek.

Ändra uppdateringsschema och inställningar för innehåll

1. Medan du befinner dig i programmet Nyheter trycker du på och sedan på Inställningar (eller Mer > Inställningar).
  2. Hantera synkroniseringsalternativ, välj standardvy, med mera.