APPAR OCH FUNKTIONER
Kontrollera Väder
APPAR OCH FUNKTIONER

Kan du ikke bruge multi-finger-bevægelser i dine programmer?

Dette er fordi Medie-håndbevægelsersom standard er slået til. Dette gør, at HTC-fingerbevægelser er forbeholdt til deling af indhold eller til brug med HTC-programmer. Du kan heller ikke bruge multi-finger-bevægelser (bevægelser, som bruger tre fingre eller flere) til andre formål.
Hvis du ønsker at bruge mulit-bevægelser til spil eller apps med musikinstrumenter, skal du fravælge indstillingen Medie-håndbevægelser i Indstillinger > Skærm & fingerbevægelser.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
Välj ett problem i listrutan:
se
*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s
Tack!