APPAR OCH FUNKTIONER
Hitta dina vänner med Google Latitude (ej tillgängligt i alla länder)
APPAR OCH FUNKTIONER

Hvordan deler jeg min telefons internetforbindelse med andre enheder?

Du kan dele telefonens dataforbindelse via USB, Wi‍-Fi og Bluetooth.

Gå til Indstillinger, tryk på Mere > Deling af mobilt netværk, og vælg om du vil dele via USB-internetdeling, bærbar Wi‍-Fi hotspot eller Bluetooth-internetdeling.

Bemærk: Du skal bruge en dataforbindelse, såsom en 3G-forbindelse. Kontakt din teleudbyder og hør hvad deres priser på data er. Udvidet brug af din dataforbindelse, Wi‍-Fi og Bluetooth kan dræne batteriet hurtigere.

Personer tyckte att det här var hjälpsamt
Välj ett problem i listrutan:
se
*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s
Tack!