Söka efter en location

I Google Maps kan du söka efter en location som t.ex. en adress, en viss sorts företag eller inrättning (t.ex. museer).

1. I Kartor, tryck på .
  2. I sökrutan anger du den plats du vill söka efter.
  3. Tryck på Retur på tangentbordet om du vill söka efter locationen som du angav eller tryck på ett föreslaget objekt för att söka. Sökresultaten visas i form av markörer på kartan.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på en markör . En ballong öppnas och visar platsens namn. Om det är det du söker efter, tryck på ballongen.
    • Tryck på Resultatlista för att visa sökresultaten som en lista och tryck sedan på platsen.
    Information om platsen du har valt visas på skärmen.
  5. Tryck på knapparna på skärmen för att visa locationen på en karta, få vägbeskrivning, se platsen i Gatuvy (om tillgängligt) m.m. Rulla nedåt på skärmen för att visa fler alternativ.

Rensa kartan

När du har sökt på en karta kan du ta bort de olika markeringarna som finns på den.

Tryck på och sedan på Rensa karta.