Ändra Kalenderinställningar
APPAR OCH FUNKTIONER

Hvorfor kommer widgeten Vejret & ur nogen gange frem på min HTC BlinkFeed, og nogen gange gør den ikke?

Widgeten Vejret & ur vises som standard ikke på din HTC BlinkFeed. Dette er fordi widgetpanelet, som også er din startskærm, som standard er udstyret med widgeten Vejret & ur.

Hvis du indstiller HTC BlinkFeed til at være din startskærm, vises widgeten Vejret & ur på HTC BlinkFeed. Du kan læse mere om hvordan du ændre startskærmen i brugervejledningen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s