Använda Facebook i Friend Stream

Skriv statusuppdateringar, meddelanden på loggar eller checka in på en plats.

Lägga upp ett meddelande i en väns Facebook-logg

1. I Friend Stream trycker du på > Facebook.
  2. Tryck på > Min logg.
  3. Tryck på en vän i listan.
  4. Skriv meddelandet.
  5. Tryck på för att lägga till en bild.
  6. Tryck på Inlägg.

Kommentera och gilla inlägg på Facebook

Tryck på någons statusuppdatering på fliken Alla och gör något av följande:
  • Tryck på en bild eller albumnamnet för att visa och kommentera albumfotona med programmet Galleri.
  • Tryck på Gilla för att gilla statusuppdateringen.
  • Tryck på textrutan och skriv vad du tycker om personens statusuppdatering.

Checka in på en plats

Låt dina Facebook-vänner veta var du befinner dig genom att checka in på en plats.
Viktigt: För att hitta din position måste du dessutom aktivera positionskällor i Inställningar > Plats.
  1. Gå till fliken Locations och tryck sedan på .
  2. Tryck på en plats i listan.
  3. Klicka på Checka in.
  4. Lägg till ditt statusmeddelande och tagga de vänner du är tillsammans med.
  5. Klicka på Checka in.