Din kontaktlista

I programmet Kontakter listas alla kontakter i HTC Incredible S och från de online-konton som du är inloggad på.

Din kontaktlista visar också kontakter lagrade på ditt SIM-kort (markerade med ).

Du kan:
  • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
  • Skapa, redigera eller hitta kontakter.
  • Se statusuppdateringar.
  • Trycka på ett namn för att visa den kontaktens lagrade information.
  • Se en meddelandeikon när en kontakt har skickat dig nya meddelanden eller när det är kontaktens födelsedag.
  • Kolla vem som är online på Google Talk. Onlinestatusikoner visas när du är inloggad på Google Talk.

Filtrera din kontaktlista

Välj vilka kontokontakter som ska visas.
  1. På fliken Kontakter, tryck på i det övre fältet.
  2. Välj de onlinekonton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på
Tips: Ställ in fler alternativ för kontaktsortering genom att trycka på och tryck sedan på Inställningar.