Kontrollera vad som är kopplat till ditt HTC Watch-konto

När du laddar ner filmer eller tv-program från videoaffären kommer din HTC-enhet automatiskt att läggas till på ditt HTC Watch-konto. Om du äger fler än en HTC-enhet som har tillgång till HTC Watch, kan du ladda ner och titta på videor på upp till fem enheter. Du kan kontrollera vilka HTC-enheter som har kopplats till ditt HTC Watch-konto.
  1. I programmet Watch, tryck på , och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Enhetshantering.
Tips: Tryck på Ta bort enhet om du vill koppla ifrån och ta bort en HTC-enhet från ditt konto.