Hyra eller köpa en video

Viktigt: Kom ihåg att använda ett kreditkort som är registrerat i samma region som det som är associerat med ditt HTC Watch-konto.
  1. På startsidan trycker du på > Watch.
  2. Tryck på .
  3. Bläddra i videobutiken eller tryck på och sök efter en titel.
  4. Tryck på en video för att se en synops.
  5. Medan du läser synopsen för en video kan du:
    • titta på trailern, om det finns någon. Trycka på för att spela den.
    • Rekommendera videon genom att dela dess länk. Tryck på och välj sedan hur du vill dela.
  6. Trycka för att hyra eller köpa videon.
  7. Om det är första gången du hyr eller köper, lägg till dina kreditkortsdetaljer och faktureringsinformation.
  8. Bekräfta hyrningen eller inköpet.
  9. Tryck på Hämta.
Du kan gå till ditt bibliotek för att kontrollera dina hämtningar.