Ändra kamerainställningar

1. Öppna kamerainställningarna genom att trycka på .
  2. Utöver att ändra grundläggande kamerainställningar kan du också:
    • Ange ISO-nivå. Högre ISO-värden är bättre om du tar bilder i svagt ljus (endast i fotoläge).
    • Ställ in tiden som ett foto eller en video ska visas på granskningsskärmen innan kameran återgår till sökarskärmen.
    • Geo-tagga bilder för att lagra GPS-position i dina bilder (endast i fotoläge).
    • Förbättra bilder för att minska bruset vid höga ISO-inställningar och för att automatiskt justera bildens ljusstyrka (endast i fotoläge).
    • Ladda automatiskt upp bilder till ett socialt nätverk (endast i fotoläge). Du kan ställa in hur ofta uppladdning ska ska, välja album att ladda upp till, och ställa in sekretessnivån.