Hämta filer och program

Du kan ladda ner filer och program direkt från dina favoritwebbsidor.
Viktigt: Filer och program som hämtas från webben kan komma från okända källor. För att skydda HTC Incredible S och dina personliga data rekommenderar vi å det starkaste att du endast hämtar och öppnar filer du litar på.
  1. Öppna din webbläsare och gå sedan till webbsidan där du kan ladda ner det program du vill ha.
  2. Följ hämtningsinstruktionerna på webbsidan.
Innan du kan installera det nerladdade programmet måste du ställa in HTC Incredible S så att den tillåter installation av tredjepartsprogram. På startsidan trycker du på och trycker sedan på Inställningar > Säkerhet > Okända källor.

Visa nedladdade filer

1. På startsidan trycker du på > Hämtningar.
  2. Tryck på en fil för att öppna den.