Surfa på webben

1. På startsidan trycker du på > Internet.
  2. Tryck på webbadressrutan högst upp på skärmen.
  3. Ange nyckelord för sökningen eller en webbadress.
  4. På webbsidan kan du:
    • Trycka på en länk för att öppna den eller trycka på och hålla in en länk att visa ytterligare alternativ.
    • Tryck på en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande till den adressen.
Tips: Medan du surfar på webben, tryck på för att snabbt visa webbadressrutan och statusfältet.

Öppna ett nytt webbläsarfönster

Öppna flera webbläsarfönster så att det blir enklare för dig att växla från en webbplats till en annan.
  1. Medan en webbsida visas trycker du på och trycker på Windows.
  2. Tryck på . Ett nytt webbläsarfönster öppnas.

Växla mellan webbläsarfönster

1. Medan en webbsida visas trycker du på och trycker på Windows.
  2. För fingret över skärmen tills önskad webbsida visas.
  3. Tryck på en webbsida för att visa den i helskärmsläge.
    Tips: Tryck på om du vill stänga en webbsida.

Visa hela versionen av en webbplats

När du besöker en webbsida, tryck på och markera sedan kontrollrutan Visa datorwebbplats.

Privat webbsurfning

Du kan använda inkognitofönster för att surfa på webben med bättre sekretess än i normala webbläsarfönster. När du surfar inkognito på webben delas inte dina vanliga webbläsarcookies utan raderas istället när du stänger alla inkognitofönster. Med undantag hämtningar kommer sidor som du besöker inkognito inte heller att visas i din webbläsarhistorik.
Från webbläsarskärmen trycker du på och trycker på Windows > . Ett nytt fönster öppnas med viss inkognitoinformation.