Svara på ett meddelande

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet.
  3. Tryck på Skicka.

Skicka svar till ett annat av kontaktens telefonnummer

När en kontakt har flera telefonnummer lagrade i HTC Incredible S visas just det telefonnummer som används under kontaktens namn.

Tänk på att ditt svar skickas till telefonnumret i det senaste meddelandet som du har mottagit från kontakten.

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på och markera ett annat telefonnummer som tillhör kontakten.
  3. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan svarsmeddelandet.
  4. Tryck på Skicka.