Ta emot samtal

När du får ett telefonsamtal från en kontakt, visas skärmen för inkommande samtal.
Tips: Du kan använda funktionerna för diskret ringsignal och fickläge vid mottagning av samtal. Läs mer om detta under Ändra ljudinställningar.

Besvara ett samtal

Gör något av följande:
  • Om skärmen är låst när du tar emot ett samtal, dra till ringen på Låsskärmen.
  • Om skärmen är på när du får ett samtal, tryck på Svara.

Avvisa ett samtal

Gör något av följande:
  • Om skärmen är låst när du tar emot ett samtal, dra till ringen på Låsskärmen.
  • Om skärmen är på när du får ett samtal, tryck på Avvisa.
  • Tryck på STRÖM-knappen två gånger för att avvisa ett samtal.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör något av följande:
  • Tryck på knappen VOLYM NER eller VOLYM UPP.
  • Tryck på STRÖM-knappen.
  • Placera HTC Incredible S neråt på en jämn yta.
    Obs!: Om HTC Incredible S redan ligger neråt kommer den fortsätta ringa då det kommer följande inkommande samtal.

Se vem som ringer

Varje gång du ringer ett samtal eller din vän ringer dig får du se vännens senaste statusuppdatering från sociala nätverk direkt på samtalsskärmen. Du kommer att se en påminnelse om födelsedag om din väns födelsedag inträffar inom en vecka.