Uppdatera telefonens program

Programuppdateringar finns tillgängliga för din telefon med jämna mellanrum. Telefonen kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering. Du kan sedan ladda ner och installera programvaruuppdateringen med hjälp av din telefons Wi-Fi eller data anslutning.

• Beroende på vilken typ av uppdatering det handlar om kan den radera alla dina personliga uppgifter och anpassade inställningar, och även ta bort alla program du installerat. Se till att du har säkerhetskopierat information och filer du vill behålla.
  • Se till att ditt microSD-kort är isatt i telefonen. Uppdateringen kommer att laddas ner till microSD-kortet.
Obs! Att söka efter och ladda ner programuppdateringar kan medföra extra dataöverföringsavgifter från din mobiloperatör.
  • När det finns en ny uppdatering visas dialogrutan Installera uppdatering av systemprogram på skärmen. Välj Installera nu och tryck på OK.
  • Om du är mitt i ett samtal och det finns en uppdatering tillgänglig, kommer du att få ett uppdateringsmeddelande. Efter att du avslutat samtalet öppnar du meddelandepanelen. Tryck sedan på uppdateringsmeddelandet för att ladda ner och installera programuppdateringen.
Vänta på att uppdateringen ska slutföras. När uppdateringen slutförts återställs telefonen automatiskt.

Manuellt söka efter uppdateringar för telefonens program

1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar.
  2. Rulla nedåt på skärmen och tryck på Om telefonen > Uppdateringar av systemprogram.
  3. På skärmen Uppdateringar av systemprogram trycker du på Sök nu.