Dela spel och program

Vill du ha kul med ett spel eller ett program som du hämtat från Android Market? Dela det omedelbart med dina vänner.
Om dina vänner ska länka till spelet eller programmet och hämta det från Android Market måste de använda en Androidtelefon.
  1. Från Startsidan trycker du på
  2. Tryck på Programdelning. Eller, tryck på MENU och tryck sedan på Dela. Listan över spel och program som du hämtat och installerat från Android Market visas.
  3. Tryck på ett program och välj sedan hur du vill dela det:
    Bluetooth Skicka länken över Bluetooth. Se Skicka information med Bluetooth
    Facebook Lägg upp länken på Facebook.
    Friend Stream Lägg upp länken på Facebook och Twitter. Se Använda Friend Stream.
    Gmail/Google Mail Skicka länken från ditt Gmail-konto.
    E-post Skicka länken med POP3/IMAP-e-postkontot eller Exchange ActiveSync-e-postkontot. Se Om E-post.
    Meddelande Skicka länken i ett SMS. Se Meddelanden_om_Aria.
    Peep Dela länken i Twitter. För att ta reda på hur du använder Peep, se Använda Twitter från telefonen.
När dina vänner ser länken i ditt meddelande eller statusuppdatering kan de enkelt trycka på länken för att hitta samma spel eller program i Android Market och hämta det.
Tips:
  • När du matar in din statusuppdatering i Friend Stream kan du även trycka på för att välja mellan spel eller program som du vill dela i dina sociala nätverk.
  • Om du redan har skapat ett nytt SMS eller MMS trycker du på MENU och sedan på Bifoga > Programrekommendation för att välja i listan över installerade spel och program.