Söka efter positioner och platser
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka efter positioner och platser

I Google Maps kan du ange en adress, en stad, en viss sorts företag eller inrättning (t.ex. museer i London). Sökresultaten kan innehålla information som till exempel platsens telefonnummer och adress samt recensioner. Du kan även få en vägbeskrivning till platsen eller visa den i Gatuvy om tillgängligt.

När du anger ett sökord visas förslag på träffar från dina kontakter, webben och saker du tidigare har sökt efter. Tryck direkt på en träff om du vill söka efter den.

1. Tryck på SÖK medan en karta visas.
  2. I sökrutan anger du den plats du vill söka efter.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på för att söka efter ordet du angav.
    • Tryck på ett sökobjektsförslag.
    Sökresultaten visas i form av markörer på kartan.
Visa sökresultaten i en lista.
Tryck på informationsbubblan över denna positionsmarkör för att visa mer information om platsen.

Efter att du tryckt på informationsbubblan som visar platsen du vill till, kommer du att se dess adress, skattning och recensioner om tillgängligt.

• Tryck på knapparna på skärmen för att få vägbeskrivning, se platsen i Gatuvy, om tillgängligt, med mera. Rulla ner skärmen för fler alternativ.
  • Dra vänster eller höger över skärmen för att se nästa eller föregående sökresultat.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia