Visa kartlager
APPAR OCH FUNKTIONER

Visa kartlager

Google Maps öppnas först med en gatukarta. Du kan visa fler kartlager, som t.ex. satellitbilder, trafikinformation, dina Google Latitude-vänners positioner och Wikipedia-information om platser. Du kan även visa kartor som du och andra personer har skapat i Google Maps på webben. Det går att visa flera lager samtidigt.
Obs! Alla positioner har inte information som har stöd för alla kartlager eller zoomnivåer. Du kan lära dig mer om lager genom att besöka Google Maps på webben: http://maps.google.com/
  1. Medan en karta visas trycker du på MENU och trycker sedan på Lager.
  2. Välj något av följande:
    Trafik (Endast tillgängligt i vissa utvalda områden). Trafiksituationen i realtid visas över vägar i form av färgkodade linjer. Varje färg motsvarar hur fort trafiken rör sig.
    Satellit Google Maps använder samma satellitdata som Google Earth. Satellitbilderna visas inte i realtid. Google Earth hämtar bästa tillgängliga bildkvalitet, där majoriteten är ett till tre år gamla bilder.
    Terräng Visar höjdskillnader på kartan som du visar. Höjdskillnader visas endast för naturliga strukturer som berg och dalar, och inte för byggnader.
    Buzz Visa foton och information om platser som har delats av andra människor, eller posta dina egna.
    Latitude När du har gått med i Latitude kan du visa dina vänners positioner som ett lager på kartan.
    Rensa karta Ta bort lager och visa enbart gatukartan.
    Fler lager Du kan välja fler lager som t.ex. färdlinjer eller kartor som du har skapat i Google Maps på webben.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia