Använda din telefon som trådlös router
Inställningar & tjänster

Använda din telefon som trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla telefonen till en trådlös router.

Kontrollera att telefonens dataanslutning är aktiverad innan du börjar använda den som trådlös router.
  1. På Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst och nätverk.
  2. Tryck på Inställningar för bärbar Wi-Fi hotspot.
  3. Ange önskat namn för routern eller använd standardnamnet.
  4. Välj önskad typ av Säkerhet och ange lösenordet (nyckeln) till din trådlösa router. Om du har valt Ingen under Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs! Lösenordet är den nyckel som andra måste ange på sin enhet för att kunna ansluta och använda telefonen som en trådlös router.
  5. Markera kryssrutan Mobil Wi-Fi-Surfpunkt om du vill aktivera telefonens trådlösa router.

Telefonen är klar att användas som trådlös router när du ser i statusfältet. Bara två enheter kan ansluta till telefonens trådlösa router samtidigt, så om en tredje enhet försöker ansluta till telefonen fungerar det inte.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia