Använda telefonen som ett modem (tethering)
Inställningar & tjänster

Använda telefonen som ett modem (tethering)

Anslut till Internet med din bärbara eller stationära dator när du vill med telefonens dataanslutning.

Du behöver ha ditt SIM-kort isatt i telefonen för att använda dataanslutning. Du hittar mer information om hur du ställer in och använder dataanslutningen under Dataanslutning.

Innan du kan använda din telefon som ett modem, se till att först kopiera HTCSync.exe från din telefons microSD-kort till din dator. För att ta reda på hur du kopierar, se Kopiera filer till eller från minneskortet. Dubbelklicka på den här filen och följ instruktionerna på skärmen för att installera HTC Sync i datorn.

1. Försäkra dig om att telefonens dataanslutning är påslagen. Se Dataanslutning om du vill lära dig mer om hur man slår på telefonens dataanslutning.
  2. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Anslut till PC trycker du på USB-sammanlänkning och trycker på Klart.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia