KOMMUNIKATION
Arbeta med Exchange ActiveSync e-post
KOMMUNIKATION

Arbeta med Exchange ActiveSync e-post

Om du synkroniserar telefonen med ditt Exchange ActiveSync-arbetskonto kan du läsa, svara, hantera och skicka e-post på samma enkla sätt som med ett POP3/IMAP-konto. Du kan också komma åt några kraftfulla Exchange-funktioner.

Mer information om hur du installerar ditt Exchange ActiveSync-konto hittar du under Synkronisera med ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto.

Flagga ett e-postmeddelande

1. Öppna e-postmeddelandet.
  2. Tryck på den vita flaggan längst upp till höger på skärmen.
Flaggan blir röd då du flaggat e-postmeddelandet.

Ställa in statusen Utanför kontoret

Du kan ställa in statusen Utanför kontoret och autosvarsmeddelande från telefonen.
  1. Växla till Exchange ActiveSync-kontot.
  2. Tryck på MENU och sedan på Mer > Utanför kontoret.
  3. Tryck på rutan och välj Utanför kontoret.
  4. Ställ in datum och tider för tidsperioden du kommer att vara utanför kontoret.
  5. Ange ditt autosvarsmeddelande.
  6. Tryck på Spara.

Skicka en mötesförfrågan

1. Växla till Exchange ActiveSync-kontot.
  2. Tryck på MENU och tryck sedan på Mer > Ny mötesinbjudan.
  3. Ange informationen för mötet.
  4. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på Skicka.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia