Läsa och svara på ett e-postmeddelande

1. Startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  3. I inkorgen för e-postkontot trycker du på det e-postmeddelande som du vill läsa.
  4. Gör något av följande:
    Svara på meddelandet Tryck på Svara eller Svara alla.
    Vidarebefordra meddelandet Tryck på MENU och tryck sedan på Vidarebefordra.
    Radera meddelandet Tryck på MENU och tryck sedan på Radera.
    Markera meddelandet som oläst Tryck på MENU och tryck sedan på Markera som oläst.
    Flagga meddelandet (endast Exchange ActiveSync) Tryck på den vita flaggan längst upp till höger på skärmen. Flaggan blir röd när du flaggar meddelandet.
    Kopiera. slå upp, översätta eller dela text från meddelandet Tryck och håll ned ett område av meddelandet, använd markeringarna för att markera önskat avsnitt och tryck sedan på en av alternativknapparna.