Hantera e-postmeddelanden

Radera ett e-postmeddelande från inkorgen

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på och håller in det meddelande som du vill radera.
  2. På alternativmenyn trycker du på Radera.

Radera fler än ett meddelande

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på MENU och sedan på Radera.
  2. Markera de meddelanden du vill radera och tryck sedan på Radera.

Flytta en hel konversation till en annan mapp

För att snabbt flytta alla e-postmeddelanden till samma ämne eller en annan mapp, flyttar du helt enkelt hela konversationen.
  1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. Gå till fliken Samtal.
  3. Tryck på MENU och tryck sedan på Mer > Flytta till.
  4. För att flytta en hel konversation, väljer du dess ämnestitel. Du kan välja fler än ett ämne om du vill flytta flera konversationer på samma gång.
  5. Tryck på Flytta till och tryck sedan på mappen dit du vill flytta konversationen.

Flytta individuella e-postmeddelanden till en annan mapp

1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. Gå till fliken Mottagna eller någon annan flik (utom fliken Samtal).
  3. Tryck på MENU och tryck sedan på Mer > Flytta till.
  4. Välj de e-postmeddelande du vill flytta.
  5. Tryck på Flytta till och tryck sedan på den mapp dit du vill flytta e-postmeddelandena.