Om E-post

Med e-postprogrammet kan du skicka och ta emot e-post från din webbpost eller andra konton, med POP3 eller IMAP. Med det kan du även komma åt din Exchange ActiveSync-e-post och andra funktioner i telefonen. Se kapitlet Arbeta med Exchange ActiveSync-e-post för mer information om detta.

Du kan lägga till widgeten E-post för att visa dina POP3/IMAP eller Exchange ActiveSync-e-postmeddelanden på Startsidan. Om du vill veta hur man lägger till widgetar, se Personanpassa Startsidan med widgetar.