Använda Twitter från telefonen

Peep är en klient för Twitter™ som gör att du kan använda Twitter på din telefon. Skicka tweets, läs och ta emot tweets från andra, sök efter nya Twitter-användare att följa - allt detta från din telefon.
Om du inte loggade in på ditt Twitter-konto när du först slog på telefonen följer du anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Twitter-konto.
Startsidan trycker du på > Peep. Peep öppnas på fliken Alla tweets. Du kan gå till de andra flikarna för att se kommentarer, direktmeddelanden eller favorit-tweets.
  • Tryck på en persons foto eller namn för att kolla profiluppgifter och alla hans eller hennes tweets.
  • Tryck och håll ned en tweet för att öppna en alternativmeny där du kan svara, skicka ett direktmeddelande, retweet (besvara en tweet) med mera.

Skicka en tweet

1. På skärmen Peep flik Alla Tweets trycker du på rutan som säger "Vad händer?".
  2. Skriv in din tweet.
  3. Lägg till en bild eller en position till din tweet.
    • Tryck på för att lägga upp en bild från Foton eller Kamera på din standardwebbplats för fotolagring och lägga till en länk till bilden i en tweet.
    • Tryck på för att infoga din position i tweeten. Du kan välja att lägga till en kartlänk, infoga namnet på platsen eller infoga dina positionskoordinater.
  4. Tryck på Uppdatera.

Söka efter Twitter-användare att följa

1. På skärmen Peep trycker du på knappen SÖK.
  2. Mata in sökkriterierna och tryck på .
  3. I listan med sökresultaten trycker du på den Twitter-användare som du vill följa.
  4. Tryck på MENU och tryck sedan på Följ.

Sluta följa en Twitter-användare

1. På skärmen Peep trycker du på den Twitter-användare som du vill sluta följa.
  2. Tryck på MENU och tryck sedan på Följ inte.

Skicka ett direktmeddelande

Du kan bara skicka ett direktmeddelande till någon som följer dig.
  1. På skärmen Peep trycker du på MENU och trycker på Nytt meddelande.
  2. Tryck på fältet Till och mata sedan in namnet. När du matar in tecken visas namnen på de Twitter-användare som motsvarar tecknen du anger. Tryck på namnet när du ser det.
  3. Skriv meddelandet och tryck sedan på Uppdatera.
Du kan också skicka ett direktmeddelande från flikarna Alla tweets eller Direktmeddelande. På flikarna Alla tweets eller Direktmeddelande trycker du på och håller in den person du vill skicka direktmeddelandet till och trycker sedan på Skicka direktmeddelande på alternativmenyn.

Ställa in alternativ för Peep

På skärmen Peep trycker du på MENU och trycker på Mer > Inställningar. Du kan ställa in följande alternativ:
Kontoinställningar Logga ut från ditt Twitter-konto.
Grundinställningar Välj om skärmnamnet eller det riktiga namnet på personer du följer ska visas.
Skicka och ta emot Ställ in hur ofta det ska söka efter nya tweets och ange antalet tweets som ska laddas ner.
Tjänster Ställ in din fotovärdplats, fotokvalitet, positionsalternativ och URL-förkortningsvärd.
Meddelandeinställningar Välj när du vill bli meddelad och hur du vill bli meddelad.

Lägga till widgeten Twitter

Lägg till widgeten Twitter om du vill kunna skicka och följa dina tweets direkt på Startsidan.
  1. Startsidan trycker du på > Widget > Twitter för HTC Sense.
  2. Välj widgettyp och tryck sedan på Välj.
  3. Dra widgeten till ett tomt utrymme på Startsidan och släpp sedan.