Om Facebook för HTC Sense

Om du loggade in på ditt Facebook-konto när du slog på och konfigurerade telefonen för första gången betyder det att ditt Facebook-konto är länkat till Facebook för HTC Sense i telefonen. (Om du inte gjorde det kan du konfigurera Facebook för HTC Sense när som helst. För instruktioner, se Lägga till ett socialt nätverkskonto.)

Med Facebook för HTC Sense kan du:

• Visa alla dina Facebook-kontakter i Kontakter.
  • Visa Facebook-foton direkt i programmet Foton.
  • Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.