Använda Friend Stream
APPAR OCH FUNKTIONER

Använda Friend Stream

Effektivisera dina konton för sociala nätverk med Friend Stream. Uppdatera din status samtidigt, visa statusuppdateringar och titta igenom fotouppdateringar från Facebook, Twitter och andra sociala nätverkskonton med Friend Stream.
  • Du måste vara inloggad på minst ett socialt nätverkskonto för att kunna använda Friend Stream. För att ta reda på hur du skriver in dig, se Lägga till ett socialt nätverkskonto.
  • Om du vill använda ditt Facebook-konto med Friend Stream måste du vara inloggad via Facebook för HTC Sense. För mer information, se Om Facebook för HTC Sense.
Startsidan trycker du på > Friend Stream. Friend Stream öppnas på fliken Alla uppdateringar. Du kan föra fingret till de andra flikarna för att visa enbart statusuppdateringar, fotouppdateringar eller länkar.

När du trycker på någons statusuppdatering kan du:

• Öppna Peep och visa alla tweets. Se Använda Twitter från telefonen.
  • Skriva en kommentar. Gilla eller sluta gilla någons inlägg på Facebook.
  • Titta på någons albumfoton.

När du trycker på någons foto eller namn kan du:

• Kolla personens profiluppgifter.
  • Titta på personens Facebook-logg.
  • Kolla personens inlagda tweets.

Uppdatera din status

Du kan uppdatera din status samtidigt på alla de sociala nätverkskonton som du är inloggad på.
  1. På fliken Alla uppdateringar trycker du på rutan som innehåller texten "Vad tänker du på?".
  2. Skriv in din statusuppdatering.
  3. Om du inte vill skicka statusuppdateringen till alla dina sociala nätverkskonton trycker du på och avmarkerar kryssrutorna för de sociala nätverk som du vill exkludera.
  4. Tryck på Dela.

Kommentera och gilla inlägg på Facebook

Du kan svara på ett Facebook-inlägg efter att du tryckt på någons statusuppdatering på fliken Alla uppdateringar.
  • Tryck på albumnamnet för att visa och kommentera albumfotona med programmet Foton.
  • Tryck på Gilla eller Sluta gilla för att gilla eller sluta gilla personens statusuppdatering.
  • I text rugan "Skriv en kommentar" anger du vad du tycker om personens statusuppdatering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia