Lägga till ett socialt nätverkskonto
Inställningar & tjänster

Lägga till ett socialt nätverkskonto

Om du inte konfigurerade ditt sociala nätverkskonto (t.ex. Facebook, Twitter eller Flickr) när du först slog på och konfigurerade telefonen, kan du fortfarande logga in på dessa konton via telefonens inställningar.

1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto och tryck sedan på kontotypen som du vill lägga till.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att mata in kontoinformation.
Ditt sociala nätverkskonto läggs till i listan på skärmen Konton och synkronisering. Beroende på hur du har konfigurerat kontot kan den nya informationen börja synkroniseras med telefonen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia