Om onlinekonton

Telefonen kan synkronisera information och ta emot uppdateringar från dina Google™- och Microsoft® Exchange ActiveSync®-konton och även med populära onlinetjänster som Facebook®, Twitter™ och Flickr™.

Nedan följer några typer av information som du kan synkronisera:

• Gmail™ och Exchange ActiveSync e-post.
  • Google och Exchange ActiveSync-kontakter och även dina Facebook-vänners kontaktinformation.
  • Kalenderhändelser från ditt huvudsakliga Google-konto och från Exchange ActiveSync.
  • Statusuppdateringar och länkar som du delar med dina vänner i sociala nätverk som t.ex. Facebook och Twitter.
  • Flickr- och Facebook-fotouppladdningar.
Obs! Du kan konfigurera ett Exchange ActiveSync-konto på telefonen antingen i e-postprogrammet eller inställningen Konton och synkronisering.