Hantera meddelandekonversationer

Skydda ett meddelande från borttagning

Du kan låsa ett meddelande så att det inte tas bort även om du tar bort andra meddelanden i konversationen.
  1. På skärmen Alla meddelanden, trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på och håll in meddelandet som du vill låsa.
  3. Tryck på Lås meddelande på alternativmenyn. En låsikon visas till höger om meddelandet.

Ta bort ett meddelande

1. På skärmen Alla meddelanden, trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på och håll in meddelandet som du vill radera.
  3. Om meddelandet är låst trycker du på Lås upp meddelande på alternativmenyn och trycker på och håller in meddelandet för att visa alternativmenyn igen.
  4. Tryck på Ta bort meddelande på alternativmenyn.
  5. Tryck på OK när du bli uppmanad att bekräfta.

Kopiera ett meddelande till ditt SIM-kort

1. På skärmen Alla meddelanden, trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck och håll nere meddelandet och tryck sedan på Kopiera till SIM.

Radera en konversation

1. På skärmen Alla meddelanden, trycker du och håller nere en kontakt (eller ett telefonnummer) vars meddelanden du vill radera och trycker sedan på Radera. Medan du tittar på meddelandeutbytet i en konversation kan du också trycka på MENU och sedan på Radera. Inga låsta meddelanden i konversationstråden tas bort såvida du inte markerar kryssrutan Ta bort låsta meddelanden.
  2. Tryck på OK när du bli uppmanad att bekräfta för att radera hela tråden.

Radera flera konversationer

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på MENU och sedan på Radera.
  2. Välj de konversationstrådar du vill ta bort.
  3. Tryck på Radera.
Låsta meddelanden kommer inte att raderas.