Skicka ett SMS

Om meddelandet överskrider antalet tillåtna tecken för ett SMS levereras ditt SMS som om det vore ett enda men faktureras som mer än ett meddelande.
  1. Startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. På skärmen Alla meddelanden trycker du på Nytt meddelande.
  3. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Ange hela telefonnummer direkt i fältet Till. Trycka på Enter när du angivit varje telefonnummer.
    • Ange de första bokstäverna i ett kontaktnamn eller de första siffrorna i ett mobilnummer. När du matar in visas matchande namn med telefonnummer från dina sparade kontakter. Tryck på ett namn eller något av kontaktens nummer.
    • Tryck på och välj sedan telefonnumren för kontakterna som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare. När du har markerat alla meddelandemottagare trycker du på OK.
  4. Tryck på textrutan som innehåller texten Tryck för att skriva och skriv sedan meddelandet.
  5. Tryck på för att skicka meddelandet direkt eller tryck på TILLBAKA om du vill spara det som ett utkast. Se Fortsätta med ett meddelandeutkast för mer information om hur du öppnar och redigerar ett meddelandeutkast.
Obs!Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, lägger till ett ämne för meddelandet, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.