KOMMUNIKATION
Om Meddelanden
KOMMUNIKATION

Om Meddelanden

Håll kontakten med personer som är viktiga i ditt liv. Använd meddelandeprogrammet för att skapa och skicka textmeddelanden (SMS) och multimediameddelanden (MMS).
Startsidan trycker du på > Meddelanden.

Skärmen Alla meddelanden öppnas och visar alla skickade och mottagna meddelanden prydligt grupperade i konversationer enligt kontaktnamn eller telefonnummer.

• Rulla upp eller ner i listan med konversationer genom att dra fingret över skärmen.
  • Tryck på ett kontaktnamt eller ett nummer för att se meddelandeutbytet.
Du kan även visa meddelanden på Startsidan med hjälp av widgeten Meddelanden. Om den här widgeten inte redan finns där kan du lägga till den enligt stegen i avsnittet Personanpassa Startsidan med widgetar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-gratia